Pentru a comanda produse online, accesati pagina: shop.accesoriiprod.ro

   

Statistici site  75.2%United States United States
10%Romania Romania
6.8%China China
2.9%Canada Canada
1.3%Germany Germany

Last Month: 43


   

Articole şi accesorii IPA

   Pentru a plasa o comanda IPA descarcati formularul de comanda de pe sectiunea  download, completati semnati (stampilati) daca e cazul si impreuna cu copiile dupa legitimatiile ipa trimiteti pe fax: 0259 478173 sau scanati si trimiteti pe mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., mentionand la subiect cuvantul IPA


Cine poate sa comande acesorii IPA? 

   Aceste accesorii pot fi comandate doar un membru IPA. Pentru produsele: portmoneu cu legitimatie IPA, legitimatie parbriz trebuie sa precizati seria legitimatie IPA si sa trimiteti copie fata-verso a legitimatiei IPA vizata la zi! pentru fiecare serie specificata. Nu se onoreaza comenzile fara aceste copii. Nu se elibereaza produse pentru legitimatii IPA nevizate.

   Presedintele unei regiuni IPA (sau secretarul) poate sa lanseze comenzi si fara aceste copii, el raspunzand direct de validitatea legitimatiilor. Comanda tebuie sa fie in acest caz semnata si stampilata de catre reprezentatul regiunii IPA respective

Termenul de livrare, modalitati de plata
   In general comenzile IPA se onoreaza in decurs de 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. De obicei produsele se livreaza folosind curierul rapid FAN Courier, plata ramburs. Pentru aceasta trebuie sa specificati in comanda adresa de livrare si un numar de telefon mobil de contact. Pentru alte modalitati de livrare - plata va rugam sa ne contactati.

Livrarea
   La comenzile cu produse IPA, cu o valoarea mai mare de 500 Lei, livrarea este gratuita in localitatile in care FAN Courier nu percepe kilometri suplimentari. Lista localitatilor o gasiti pe site-ul FAN Courier.

 

NOU: Am implemetat şi posibilitatea de a comanda online produse IPA. Pentru aceasta accesati sectiunea magazin a site-ul nostru (sau accesati pagina: www.ipa-shop.ro) si faceti cumaraturile ca la orice magazin online. Totuşi, pentru însemnele IPA e necesar să ne transmiteţi copie după legitimaţia IPA pe mail sau fax, specificând numărul comenzii.


SC ACCESORIIPROD SRL isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile si preturile produselor prezentate pe site, fara o notificare prealabila.
   
© SC ACCESORII PROD SRL - 2011